AROMATERÁPIA
A növények minden ereje a bőr megszépítésének szolgálatában

A videó megtekinthető ITT

A puha bőr visszanyeréséért és a bársonyos tapintásért.

Kevesebb, mint egy óra alatt kozmetikusa szakértő kezei által az esszencia olajok illatának bűvöletében újra kellemesen és nyugodtnak fogja érezni magát.

Bőre simább lesz, mint valaha. Nyugodtnak és relaxáltnak fogja érezni magát.

 

Egy kezelés, amely valóban regenerálja a testet és az elmét.

Cukrok és kiwi, természetes összetevők nem csak radírozzák, de regenerálják is a bőrt. A bőrön lévő elhalt hámsejtek gyengéd eltávolítása elősegíti a bőrlégzést. Így a bőr tiszta, puha és kellemes érzetű lesz, textúrája egyenletes.

Az energizáló és élénkítő olajok energiával töltik fel a bőrt és felébresztik az érzékeket az esszenciális olajok citrom, narancs és grapefruit koktéljának köszönhetően. Méregtelenít és megszabadít a toxikus anyagoktól. Bőre hidratált és nyugodt lesz.

Ez a kezelés a CUKOR-KIWI RADÍROZÁSNAK és az ANTI STRESSZ MASSZÁZSNAK a kombinációja

Cukor-Kiwi RADÍR: Bőre ideális előkészítéséhez egy különleges radírozót használ kozmetikusa, amely cukrokat és kiwit tartalmaz. Bőre megszabadul az elhalt hámsejtektől és így teljes előnyét élvezheti a kezelés aktív hatóanyagainak. Ez a gyengéd radírozás bőrének meglepően bársonyos érzetet ad.

STRESSZOLDÓ MASSZÁZS energizáló és élénkítő olajjal

Az esszencia olajokkal történő masszázs simító és energizáló hatású. A stresszmentesítő masszázs azonnali jóleső és nyugtató érzést okoz.

Az aktív nyomelemekben rendkívül gazdag növények az energizáló illóolajok kifogyhatatlan forrásai, amelyek lágyító hatásúak, kellemes illatúak és bámulatos eredményt nyújtanak a bőrápolásban.

TESTRESZABOTT KEZELÉS, AMELYET MAGA A KOZMETIKUS ÁLLÍT ÖSSZE
AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT!
 
Mivel minden bőrtípusnak más és más az igénye, 18 féle növényi kivonat és 5 illóolaj szuperkoncentrátum áll a kozmetikus rendelkezésére, hogy azok végtelen számú kombinációjával kezelhesse a (fáradt, érzékeny, zsíros stb.) bőrt.

Aromakozmetika illóolajokkal:

A Guinot Research Laboratories szigorúan válogatott természetes illóolaj vegyületeket használ, ami garantálja a különböző bőrtípusoknak megfelelő maximális hatékonyságot.
A kozmetikus az Ön igényei szerint a szeme előtt készíti el a maszkot vagy a krémet, majd a kész krémet frissítő masszázzsal viszi be a bőrbe.

A növények minden erejét a bőr megszépítésének szolgálatába állítjuk, a fitokozmetika és az aromakozmetika közötti tökéletes összhangnak köszönhetően. Különleges aromaolajos, masszázzsal kombinált relaxáló, egyénre szabott kezelés. A bőr ragyogó, megújult, a finom ráncok enyhülnek.

MÁRTÓZZON MEG A NÖVÉNYEK VILÁGÁBAN!

BŐRSIMÍTÓ KEZELÉS ILLÓOLAJOKKAL

A kozmetikus az Ön bőrtípusának igényei szerint választja ki az illóolajokat, majd a kiválasztott esszenciákat lágy mozdulatokkal bemasszírozza, hogy azok a bőrbe jutva a lehető legjobban kifejthessék hatásukat.

MASSZÁZS NÖVÉNYI KIVONATOK ALKALMAZÁSÁVAL

A kozmetikus növényi kivonatokból készíti az Ön krémjét, amelynek az összetevőit és azok mennyiségét az Ön bőrtípusának figyelembe vételével választja meg. A könnyű masszázs ezután elősegíti a krém bőrbe jutását. Bőre megnyugszik és oxigénnel telítődik, hasznosítja a növények jótékony hatását.

GAZDAG MASZK NÖVÉNYI KIVONATOKKAL

A speciális növényi kezelés első két lépése után a kozmetikusa egy harmadik kezeléssel ragyogóvá varázsolja az Ön bőrét. Arcára az igényei szerint elkészített zselés maszk kerül, hogy bőre még szebb és ragyogóbb legyen.
 

MOM Paris Kozmetika  Budapest, XII. MOM Lakópark Dolgos u. 2.