BEAUTÉ NEUVE
“Hámlasztó” hatásától bőre sima lesz, “akár az új”
 

Kezdjen tiszta lappa kevesebb, mint egy óra alatt... A Beauté Neuve kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, amelyek a fakó bőrszínért felelősek és csökkenti a pigmentációs foltok megjelenését.

Klinikailag bizonyítva átlagosan 29,3%-al kevesebb melanin négy javasolt kezelés után.

Az eredmény azonnal látható. Az arcszín halványabb, a pigmentfoltok eltűntek. Egy gyümölcssavakból álló komplex gyengéden leradírozza az elhalt hámsejteket.
 

A C vitamin halványítja a pigmentált bőr színét. PEEL In gél és PEEL Out hab: ez az exkluzív radírozási forma gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, halványítja a bőr színét és helyreállítja az új bőr ragyogását.

A Régénérant Dermanove Szérum elősegíti az új bőr kialakulását, amely sokkal simább és tündöklőbb a radírozás után.

A Maszk visszahozza a bőr ragyogását, mialatt halványító hatással rendelkezik különösképpen a pigmentfoltokra.

Kezelés után ne tegye ki bőrét napsütésnek. Ezért inkább a téli időszakban javasoljuk a kezelést vagy más alkalmakkor magas faktorszámú bőrvédelem mellett.

Vegyen részt rendszeresen Beaute Neuve kezelésen a ragyogásért és a tündöklő bőr visszanyeréséért.

Bőrszín és pigmenthalványító, valamint szinten tartó kezelésként pedig négyhetente vegyen részt három alkalmas Beauté Neuve kúrán.

Hagyja a fáradt arcbőrt, az apró ráncokat, a barna foltokat és az apró szépséghibákat a kozmetikusnál!

BŐRE MEGSZÉPÍTHETŐ!

Beuté Neuve segítségével a kozmetikusa 45 perc alatt sima bársonyos arcbőrrel ajándékozza meg. A kezelés kettős hatása a gyümölcssavaknak és gyümölcsenzimeknek köszönhető amelyek egymás hatását kiegészítik. Az almából, szőlőből és citrusfélékből nyert gyümölcssavak feloldják a sejtek közötti kötődést és kíméletesen eltávolítják az elhalt hámsejteket. Az ananászból és papayából nyert gyümölcsenzimek lebontják a sejteket, így azok könnyebben eltávolíthatók, ezáltal bőre olyan puha lesz, mint egy kisbabáé.

A Guinot által kifejlesztett gyümölcssavas és enzimes kezelés, amely szó szerint újjá varázsolja bőrét. Kevesebb, mint egy óra alatt az éveket (az összes szennyeződéssel együtt) „leradírozzuk“ bőréről, így arca fiatalosabbá, feszesebbé válik.

A BŐR MEGFIATALÍTÁSA HÁROM LÉPÉSBEN:

AZ ÚJ BŐR FELSZÍNRE HOZÁSA HÁMLASZTÁSSAL

A gyümölcsenzim és –sav tartalmú hámlasztó zselé kíméletesen leválasztja az elhalt hámsejteket, és elősegíti az új sejtek képződését.

A HATÓANYAGOK BEJUTTATÁSA A MÉLYEBB RÉTEGEKBE

A tápláló hatóanyagokban gazdag zselé a masszázs során selymes olajjá alakul át, amely lágyan körülöleli és táplálja az új sejteket.

AZ ÚJ SZÉPSÉG KITÁRULKOZÁSA

A kezelés végére a bőre ragyogóan szép, a kozmetikus azonban szérum-maszk segítségével az arcbőr fiatalos megjelenését tovább fokozza. A maszk olyan speciális gyümölcssavakat (fekete ribiszke, málna, szeder) tartalmaz, amelyek a bőrnek sugárzó és friss megjelenést biztosítanak.
 

MOM Paris Kozmetika  Budapest, XII. MOM Lakópark Dolgos u. 2.