LIFTOSOME
45 perc relaxáció, miközben bőre feszessé és jól táplálttá válik
 

Megerősíti a bőrt és kifeszíti a vonalakat az arc fiatalos megjelenése érdekében. Egyedülálló kezelési módszer, amely megerősítő és regeneráló aktív hatóanyagos Thermolift Maszkot tartalmaz, így a meleg szétterjedésével elősegíti a hatóanyagok behatolását és a sejtek aktiválását.

A kezelésnek végeztével azonnal láthatja arcának fiatalosságát, arcvonalai megemelkedését és feszességét.
 

 

 

A Pro-Collagen koncentrátum a Thermolift Maszk gyengéd melegének köszönhetően behatol a bőr mély rétegeibe.

A Pro-Collagen helyreállítja a bőr rugalmasságát és feszességét.

Pro-Collagen koncentrátum: mély rétegben megerősíti a bőr rugalmasságát, újratömöríti és láthatóan helyreállítja feszességét.

Thermolift Maszk: a Thermolift Maszk által generált gyengéd meleg elősegíti az aktív hatóanyagok felszívódását.

A Liftosome kezelés már az első alkalom után látható eredményeket hoz. A bőr feszesebb és fiatalossága helyreállt. A hosszan tartó eredmény megtartása érdekében kozmetikusa egy héten át egy három alkalmas kezelés-sorozatot javasol Önnek.

Nyaralás után is javasoljuk a kezelést, amikor bőre fokozottan ki volt téve a napsugárzásnak és az öregedést okozó UV sugaraknak.

HÁRMAS HATÁS: TÓNUSFOKOZÓ, “LIFTING” ÉS FRISSÍTŐ HATÁS

A Liftosome az első valóban hatékony, narancskivonatot tartalmazó kezelés, amely szemmel láthatóan újjáéleszti a bőrt. A narancskivonaton ginzengen alapuló kezelés a petyhüdt, fáradt bőrt feszessé, simává és energiával telítetté varázsolja. Kezelés után azonnal kifejti jótékony hatását. A bőr tónusa azonnal javul, a finom ráncok eltűnnek, az arc kontúrja feszesebbé válik. A mennyei masszázs után kívül és belül egyaránt fiatalnak érzi magát. Ez a kezelés minden bőrtípus (száraz, zsíros és érzékeny) számára ideális és csodát művel a fáradt, ráncos bőrrel.

A legjobb, C-vitaminon alapuló relaxáló, lifting-feszesítő kezelés ráncok ellen. A Liftosome kimondottan az idősödő bőrrel kapcsolatos problémák hatékony kezelésére lett kifejlesztve. A magas koncentrációjú C-vitaminon és proteinen alapuló kezelés fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét, mialatt stimulálja a sejtmegújulást.
 

MOM Paris Kozmetika  Budapest, XII. MOM Lakópark Dolgos u. 2.