MICRODERMABRASIO
A mikrodermabrázióval megvalósul a bőrgyógyászat és a kozmetika szövetsége.

A videó megtekinthető ITT

A mikrodermabrázióval sikeresen kezelhetők: pigmentfoltok, öregségi foltok, akne betegség, aknés hegek, baleseti, műtéti stb. hegek, fénykárosodás, stria, cellulit, bőrsorvadás, ráncosodás, elszarusodási zavarok, dohányzás okozta bőrelszíneződés. Gyémántkeménységű kristályokkal, elektronikusan vezérelt gépezet segítségével koptatjuk bőrét, mely egy teljes bőrmegújulást garantál.

Javasolt:

  • Ránckezelésre

  • Hegek helyreállítására

  • Pórusnagyság csökkentésére

  • Pigmentfoltok halványítására

A mikrodermabrázió a kémiai peelinghez hasonló effektivitással alkalmazható.
A mikrodermabrázió az utóbbi évtizedben vált Euróban és az USA-ban egyaránt a terápiás fegyvertár részévé. A kezelés célja a finom ráncok elsimítása, a kiemelkedő és besüppedő kisebb aknés hegekkel tarkított bőrfelszín kiegyenlítése, a pórusnagyság csökkentése, valamint a bőr színének és textúrájának javítása, "fiatalítása". A folyamat lényege az érintett bőrfelszínen végigvonuló vákuumos szívás, és ezzel egyidőben alumíniumoxid kristály porral történő „homokfúvás” pásztázik végig az epidermisen, mobilizálva annak felsőbb rétegeit.

A mikrodermabrázió gyakorlatilag fájdalmatlan beavatkozás. Vérzés, pörkösödés nem lép fel, enyhe bizsergés tapasztalható a kezelést követő 24 órában. A tapasztalatok alapján a kezelés hetente történő megismétlése eredményezi a legnagyobb effektivitást.

Fokozzák a sejtek oxigén ellátását, antioxidáns hatásuk van aktiválják és stimulálják a sejteket, gyorsítják a sejtanyagcserét, valamint regenerálják és feszessé teszik a bőrt. A mikrobőrcsiszolás speciális kristályokkal történik. A kezelés fájdalommentes, és vérzés nélkül zajlik le. Azonnali pozitív reakciók már az első kezelés után érzékelhetők.

Közvetlenül a koptatás után ultrahangot használunk. Ultrahang segítségével speciális enzimek kerülnek a bőrbe. Ezek a hatóanyagaik, a sejtek felépítéséhez és ellátásához fontosak.
 

 
 

MOM Paris Kozmetika  Budapest, XII. MOM Lakópark Dolgos u. 2.